A Winelovers bemutatja:

Winelovers 100

A Winelovers márkanév mára egyet jelent a hazai borászok és boraik, valamint a minőségi borfogyasztók iránti elkötelezettséggel. A Winelovers 100 kiadványt az a szándék hívta életre, hogy hozzájáruljunk a legjobb magyar borok népszerűsítéséhez, a fogyasztókat pedig támogassuk abban, hogy a sokszínű kínálatban megtalálják azokat az igazodási pontokat, amelyek borválasztásukat segíthetik.

 

A Winelovers szakmai csapata otthonosan mozog a magyar borok világában; az általunk rendezett nagykóstolókat megelőző borteszteken kívül többek között mi szerveztük és bonyolítottuk le a 100 legjobb magyar bor kóstolóját 2016-ban és 2017-ben, majd Winelovers 100 saját márkanév alatt 2018-2023 között hat alkalommal. Mind a nyolc évben mi terveztük és szerkesztettük a kiadvány teljes tartalmát. Tapasztalatunk és szakmai felkészültségünk garancia arra, hogy a 2024-ben újra megjelenő Winelovers 100 a legnagyobb gondossággal készül el és mind tartalmában, mind küllemében a legmagasabb színvonalon kerül az olvasók elé.Miről szól a Winelovers 100

A kiadvány középpontjában a száz legkiválóbbnak ítélt bor listája és részletes leírása áll, ugyanakkor 8 kiemelt figyelmet érdemlő kategória (pezsgő, illatos fehérbor, reduktív fehérbor, hordóban érlelt fehérbor, rozé, gyümölcs hangsúlyos vörösbor, tanninhangsúlyos vörösbor valamint édes bor) legjobbjait is bemutatjuk.

A toplistákon kívül olyan, a magyar bor jelenét és jövőjét mérlegelő tartalommal tervezünk megjelenni, amelyben nem csupán az ágazat jelentős szereplőit, neves hazai és nemzetközi szakértőit szólaltatjuk meg, de számos olyan témát is körbejárunk, amely a szélesebb közönség érdeklődésére is számot tarthat. Hiszünk abban, hogy a minőségi tartalom hozzáadott értéket jelent az olvasó számára, és olyan egyedi presztízsű magazinként tekint majd a Winelovers 100-ra, amelyet egy egész éven keresztül haszonnal forgathat.

Stratégiai partneri kapcsolatainknak köszönhetően a kiadvány promócióját és terjesztését a hagyományos csatornákon túl számos egyéb felületen is támogatni tudjuk: online megjelenés, a kiadvány borait felvonultató prémium borkóstoló rendezvény és több, a Borkollégium neves előadóinak vezetésével megvalósuló mesterkurzus gondoskodik arról, hogy minél több emberhez eljusson a legjobb hazai borok jó híre, lehetőséget kínálva a legkiválóbb tételek alaposabb megismerésére, az élményszerző borkóstolásra.Kinek ajánljuk

Mindenkinek, akit érdekel, hol tart a magyar bor. Elsősorban azokat a tudatos, újdonságot kereső, egyediséget értékelő borkedvelőket szólítjuk meg, akik szeretnék Magyarország minőségi borait még alaposabban megismerni, vagy új kedvenceket találni. Olvasóink között szeretnénk tudni a mindennapok igényes borfogyasztóit, akik talán nem rendelkeznek komolyabb szakmai előképzettséggel, viszont érdeklődéssel és nyitottsággal fogadják a borokat és örömmel vesznek kézbe egy olyan kiadványt, amely segít a választásban, a vásárlásban, megmutatja a borok mögötti arcokat és történeteket. Ezek az emberek jellemzően közép-, illetve felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, közülük sokan vezető, döntéshozó beosztásban dolgoznak és jelentős elkölthető jövedelemmel, megtakarításokkal rendelkeznek. Így nem csupán a szakmán belül tevékenykedő vállalkozások érhetik el közvetlenül fogyasztóikat, de a szakmán kívüli cégeknek is lehetőségük nyílik egy prémium célcsoportot megszólítani.

Bővebben

Szakmai partnerek

  • Borkollégium
  • Winelovers Webshop

Támogatók

  • Borászportál
  • Vinoport
  • Winelovers Blog
  • Magyar Borok Bálja